Testimonial AskMe BB Plus

Untuk testimoni yang pertama, of course lah diri sendiri yang nak bagi. Mula-mula time beli BB Plus Collagen ni, macam percaya tak percaya je nak minum sebab before tu dah pakai satu kolagen lain. Kolagen yang dipakai before ni tak begitu berkesan lah tambah lagi kolagen tu dalam bentuk jeli (saya geli makan mende-mende lembik ni hahaha) dan bau kurang menarik.

 

Mula-mula minum BB Plus Collagen tu tak sampai seminggu, lepas tu jadi malas (bayangkan kalau pakai kolagen yang kene masak sendiri, lagilah huhu). So stop la minum. Seminggu kemudian, saya minum balik BB Plus Collagen lepas kena paksa oleh seseorang. Hahaha. Terpaksalah minum balik.

 

Untuk sedapkan hati sendiri, saya google dan baca testimoni orang-orang yang dah pakai BB Plus ni. First testimoni cakap macam-macam tapi saya macam tak percaya jugak. Sampai satu line ayat dia cakap pasal tumit kaki tak kering dah. So saya belek tumit kaki. MasyaAllah, betullah, tumit kaki saya pun dah kurang kering. Sebelum ni tumit kaki saya kering sangat sebab lantai dekat rumah pakai mozek, sejuk je. Sekarang dah smooth sikit. Dah kurang merekah. Ini baru seminggu minum. Kalau sebulan? Hehehehe. Mulus ler kulit ku. Tiba-tiba rasa rugi sangat sebab tak snap gambar tumit before minum BB Pluss Collagen tu. Kalau tak, dah boleh tepek gambar kat sini.

 

Start dari hari tu, saya makin semangat nak minum BB Plus Collagen ni. Minum tiap-tiap malam sebelum tidur. Saya nak cerita lagi ni. Pagi tadi masa mandi, saya perasan yang belakang badan dekat area bahu saya dah tak dek jerawat. Belakang badan saya sebelum ada jerawat kecil-kecil. Bila mandi tadi, tengah raba-raba :p cuci-cuci badan, memang dah tak rase jerawat tu.

 

Alhamdullilah, saya sangat bersyukur dan gembira saya jumpa product BB Plus ni. Dan saya berterima kasih jugak pada seseorang tu sebab paksa saya minum BB Plus ni semula. BB Plus memang berkesan. Rugi kalau anda tak cuba.

Advertisements

Ape Kata Anda?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: