BB Plus Collagen ni apa sebenarnya?

Assalamualaikum semua. Malam ni saya nak introduce korang dengan BB Plus Collagen. “BB Plus Collagen tu apa?” ada antara korang yang bertanya. Meh, belanja gambar sikit.

BB Plus Collagen

BB Plus Collagen

Ni lah rupa BB Plus Collagen. Biasa BB Plus ni dijual 1 kotak ada 20 sachets. Tapi saya tahu ada antara korang yang nak cuba-cuba dulu kan? So, saya buat 2 jenis pek percubaan iaitu Pek Percubaan Mini ada 5 sachets dan Pek Percubaan Maxi ada 10 sachets.

BB Plus ni dihasilkan daripada kolagen ikan. Kolagen ikan ni dikelaskan sebagai Kolagen Kelas 2. Dia ada struktur rantaian asid amino yang lebih kurang macam yang ada dalam kolagen manusia.

 

Kolagen ikan ni pulak ditukarkan menjadi peptida menggunakan teknologi-teknologi terkini supaya kolagen ni boleh diserap dengan lebih baik dalam badan kite. Hahaha. Pening ke bace ayat biologi sangat ni? Tak pe tk pe. Next post saya akan explain satu-satu pasal rantaian asid amino, kolagen, kolagen kelas 2 dan peptida tu.

 

bb plus sachet

BB Plus Collagen 20 sachets

 

Saya cerita setakat ni dulu. Stay tune for more info. Kalau ada yang berminat untuk mencuba Pek Percubaan atau nak beli terus sekotak, boleh

Like Facebook AskMe BB Plus

Follow Twitter AskMe BB Plus

Isi borang di Contact

SMS/call di talian 0132380980

Advertisements

Ape Kata Anda?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: