AskMe BB Plus Give Away!!

  Give Away! Give Away! Jom join Give Away AskMe BB Plus. Caranya mudah sangat.    1. Like AskMe BBPlus di Facebook  2. Share gambar ini dan sertakan dengan caption yang menarik!     3 Lucky Winners dengan caption yang paling menarik akan menerima 7 sachets BB Plus Collagen seorang secara PERCUMA. Kami akan umumkan […]

Fungsi Kolagen Dalam Badan

Dalam post Bagaimana Kolagen Berfungsi, kiteorang dah ceritakan sikit macam mana kolagen ni membantu melambatkan proses penuaan. Hari ni, kite tengok pulak fungsi kolage dalam badan kite. 1. Komponen utama tisu kartilaj. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut. 2. Komponen […]

Testimonial BB Plus Collagen

Alhamdullilah, dalam masa seminggu sahaja, korang insyaAllah boleh rasa perubahan pada diri lepas amalkan BB Plus Collagen. Nak tahu antara kesan yang boleh dirasakan seawal seminggu? Tumit kaki kurang merekah dan semakin lembut. Senang nak bangun pagi dan rasa segar. Jerawat di belakang badan semakin berkurangan.   Kalau nak cuba, boleh contact kiteorang di; Facebook […]

Wajah Segar dan Berseri

Bila korang bangun tidur, apa yang selalunya korang buat dulu? Pergi ke toilet? Gosok gigi dan terus breakfast? Atau bersiap untuk pergi kerja terus? Apa kate korang bangun tidur tu before mandi, or before ambil sarapan, amalkan minum air masak? Jangan minum air sejuk dalam peti ais. Minum saje air suam. InsyaAllah, wajah lebih segar […]