Testimonial BB Plus Collagen

Alhamdullilah, dalam masa seminggu sahaja, korang insyaAllah boleh rasa perubahan pada diri lepas amalkan BB Plus Collagen. Nak tahu antara kesan yang boleh dirasakan seawal seminggu? Tumit kaki kurang merekah dan semakin lembut. Senang nak bangun pagi dan rasa segar. Jerawat di belakang badan semakin berkurangan.   Kalau nak cuba, boleh contact kiteorang di; Facebook […]

Testimonial AskMe BB Plus

Untuk testimoni yang pertama, of course lah diri sendiri yang nak bagi. Mula-mula time beli BB Plus Collagen ni, macam percaya tak percaya je nak minum sebab before tu dah pakai satu kolagen lain. Kolagen yang dipakai before ni tak begitu berkesan lah tambah lagi kolagen tu dalam bentuk jeli (saya geli makan mende-mende lembik […]